Discord’da Twitter benzeri kullanıcı adı dönemi başlıyor!

Discord’da Twitter benzeri kullanıcı adı dönemi başlıyor!

Discord’da Twitter benzeri kullanıcı adı dönemi başlıyor!

Discord'un Twitter benzeri kullanıcı adı dönemi başlatmayı planladığı haberini duymak ilginç. Discord, genellikle oyun odaklı bir iletişim platformu olarak bilinir, ancak son zamanlarda daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmek için uygulamaya yeni özellikler eklemeye başladı.


Twitter'da olduğu gibi, Discord'da da kullanıcı adları önemli bir özelliktir ve kullanıcıların platformdaki kimliklerini ifade etmelerine yardımcı olur. Discord'un Twitter benzeri kullanıcı adı dönemi ne şekilde çalışacağı henüz açıklanmadı, ancak muhtemelen kullanıcıların özel kullanıcı adlarını seçmelerine olanak tanıyacak bir sistem olacak.


Twitter'dan esinlenilmiş

Şu anda Discord'daki kullanıcı adları özgünlüğü sağlamak için isminizin yanına eklenmiş olan rastgele rakamlardan oluşmakta. Yeni gelecek sistem ile kullanıcı adları artık Twitter'daki gibi tamamı küçük harften oluşan ve önünde "@" simgesi bulunan yeni biçim ile değiştirilecek.


Bu yeni özellik, kullanıcıların daha kişisel bir kimlik oluşturmalarına ve ayrıca platformdaki arkadaşlarının veya takipçilerinin kolayca kendilerini bulmalarına yardımcı olabilir. Ayrıca, Discord'un genişleyen kullanıcı tabanıyla birlikte, kullanıcı adlarının benzersiz olması ve diğer kullanıcılar tarafından kolayca tanınması önemlidir. Bu yüzden Discord'un Twitter benzeri kullanıcı adı dönemi, kullanıcılara daha kolay ve özelleştirilebilir bir kimlik sunarak platformu daha da geliştirebilir.