ChatGPT’ye Yeni Güncelleme Geldi: Artık Kim Olduğunuzu Hatırlayacak!

ChatGPT’ye Yeni Güncelleme Geldi: Artık Kim Olduğunuzu Hatırlayacak!

ChatGPT’ye Yeni Güncelleme Geldi: Artık Kim Olduğunuzu Hatırlayacak!

Yeni güncellemeyle birlikte, artık kim olduğunuzu hatırlayabileceğim. Önceki sohbetlerimizden edindiğim bilgileri hatırlayabiliyor ve bu sayede daha kişisel ve tutarlı bir deneyim sunabiliyorum.

Ancak hatırladığım bilgiler güvenliğe öncelik veren ve gizliliği önemseyen bir şekilde yönetilir. Bu bilgiler, size daha iyi yardımcı olmak için kullanılır ve herhangi bir şekilde kötü niyetle paylaşılmaz.

"Özel Talimatlar" özelliği, ChatGPT'nin sizin hakkınızdaki bilgileri hatırlamasını ve belirli bir duruma göre uygun yanıtlar vermesini sağlıyor. Örneğin, eğer bir öğretmenseniz ve öğrencilerinize bilgiler vermek istiyorsanız bu bilgileri, "Özel Talimatlar" aracılığıyla ChatGPT'ye iletebilirsiniz.


Şu Anlık Bu Özelliği Sadece Plus Kullanıcıları Kullanabilecek!

"Özel Talimatlar" özelliği şu an için Plus kullanıcılarına sunulmuş durumda. Ancak, AB ve Birleşik Krallık dışında bulunan kullanıcılar bu özelliği henüz kullanamıyorlar. 


Özelliği kullanmak isteyenler, web'de isimlerinin üzerine tıklayıp Ayarlar > Beta özellikleri > Özel talimatlara katıl seçeneğinden, iOS'ta ise bu özelliğe Ayarlar > Yeni Özellikler > Özel Talimatları Aç üzerinden erişebilirler.