2022 Togg'un Nasıl Üretildiğini Gösteren Video

2022 Togg'un Nasıl Üretildiğini Gösteren Video

2022 Togg'un Nasıl Üretildiğini Gösteren Video

Türkiye'nin milli otomobil projesi Togg, ülkemizin gündeminin üst sıralarında yer Togg'un fabrikada nasıl yapıldığını gösalıyor. 2023 yılınSa lansmanı beklenen Togg renklerinin açıklanmasının ardından Cumhuriyet Bayrami'nde bulunan Gemlik üretim tesisi resmi olarak açıldı ve ilk Togg resmi olarak montaj hattından çıktı. Togg'un araba yerine "akıllı cihaz" olarak anılması dikkatlerden kaçmadı. Hesabınızdan akıllı cihazlarla ilgili yeni bir yayın çıktı.teren video paylaşıldı: Son gelişmeleri sürekli yayan Togg, resmi YouTube hesabından bir video paylaştı. Resmi Twitter hesabından bu videoyu tweetleyen şirket, akıllı cihazların üretim aşamalarını paylaştığını iddia etti. Togg akıllı cihazının nasıl yapıldığını görebilirsiniz. 21 dakikalık videoda aracın nasıl aşamalardan geçtiği, hangi teknolojilerin kullanıldığı gibi birçok detay gösteriliyor.

Gemlik tesisi tarafından kaydedilen bu videoda baştan sona bir Togg'un çıktığını görüyoruz. Son bölüm ayrıca aracın en son sürümünü de içeriyor. SUV'nin ön satışları Şubat 2023'te başlayacak. Aracın fiyatı hakkında henüz bir bilgi yok.

Bunun dışında 29 Ekim tanıtımında Togg'un C-Sedan modellerinin 2025'te, Cross-Coupe modellerinin ise 2026'da yollarda olacağı belirtildi. Togg'un neden araba yerine akıllı cihazı aradığına dair daha fazla bilgi: Togg Türkiye'den ilham alan yeni renkler eklediğimiz içeriğimiz için: Togg'un fabrika açılışında paylaşılan tüm detaylar için: